Kuchyně
Odkapávače na nádobí
Jak se jmenuje ta věc, do které se dává nádobí na sušení? Odkapávač na nádobí je kuchyňský regál umístěný nad dřezem, s otevřeným dnem a policemi z ocelového drátu nebo…
Houbičky na nádobí
Houba je čisticí pomůcka z měkkého porézního materiálu. Houby se obvykle používají k čištění nepropustných povrchů a dobře absorbují vodu a roztoky na vodní bázi. Čisticí houbičky, které jsou nyní…
Jednoduchý návod, jak vybrat správné skleněné nádobí
Výběr správného skleněného nádobí je velmi důležitý, abyste mohli svým hostům servírovat dokonalý nápoj v ideální sklenici. Na trhu je k dispozici mnoho stylů a různých typů sklenic. Můžete si…
Korkové podlahy Supellex
Korkové podlahy představují jednu z nejzajímavějších a ekologicky šetrných možností v oblasti podlahových krytin. V poslední době se stávají čím dál tím populárnější volbou pro ty, kteří hledají nejen přírodní…
Co je třeba zvážit při nákupu silikonové podložky na pečení
Zamýšlené použití Většina lidí hledá nepřilnavý povrch, který se přímo nasune na plech, takže není třeba používat olej, máslo, sprej na vaření, pergamenový papír nebo hliníkovou fólii. Při použití silikonové…
Co je to vidlička na vaření?
Základní vidlička na vaření je obvykle vyrobena ze dřeva, plastu, nebo nerezové oceli a je vybavena dvěma delšími hroty, které jsou ideální pro kopírování a přemísťování objemných potravin. Rukojeť vidličky…
Výběr nejlepších kuchyňských kleští a pinzet
Kleště a grilovací pinzety: Jsou jako další sada nepřemožitelných rukou, když nemůžete vložit své vlastní do kádě s olejem, na grilovací rošt nebo do hrnce se štípajícími humry. Můžete s…
Skleněné vs. pevné kovové víko z nerezové oceli: Které jsou lepší? Co univerzální víka?
Pokud už máte několik skleněných nebo nerezových poklic, používali bychom je dál. Pokud začínáte od nuly, doporučili bychom POUZE víka z nerezové oceli nebo skla a žádné jiné materiály. To…
Speciální pánve na lívance (lívanečníky)
Pánev na lívance se spodním okrajem a kluzkým povrchem Vám umožní snadno a zábavně připravit bliny, lívance a hamburgery. Teplo se rovnoměrně rozvádí po jejím povrchu a udržuje se při…
Jak zjistit, zda jsou pánve vhodné do trouby?
Pokud do trouby vložíte pánev, která není bezpečná, může dojít k roztavení rukojetí, zničení jídla a toxickým výparům. Pánev odolná vůči troubě má na svém dně často symbol nebo text,…










