Výběr nejlepších kuchyňských kleští a pinzet

Výběr nejlepších kuchyňských kleští a pinzet 1

Kleště a grilovací pinzety: Jsou jako další sada nepřemožitelných rukou, když nemůžete vložit své vlastní do kádě s olejem, na grilovací rošt nebo do hrnce se štípajícími humry. Můžete s nimi obracet maso na grilu, servírovat saláty, míchat těstoviny, otevírat láhve vína, a dokonce dosáhnout i na těžko přístupná místa ve spíži. Kuchyňské kleště musí být schopné zvládnout hrubé zacházení, jako jsou vysoké teploty nebo humří klepeta.

Správné nástroje mohou mít při vaření nebo servírování jídla velký význam. Udržujte své ruce v bezpečí a jídlo bez bakterií pomocí kuchyňských kleští. Tyto praktické nástroje Vám umožní uchopit kluzké nebo horké potraviny a rychle vyklopit a servírovat saláty. Ať už připravujete jídlo na hostinu, nebo si chcete udržet čisté ruce, kleště mohou být v kuchyni přínosem. Zde jsou skvělé kuchyňské kleště, které doporučujeme.

Nákup kuchyňských kleští

Kuchyňské kleště mají v kuchyni různé využití, proto při výběru dokonalého nástroje zvažte tyto faktory:

Typ: Při nákupu kuchyňských kleští se ujistěte, že Vám tvar a styl zajistí správnou techniku. Ploché kleště jsou ideální pro těžké potraviny, jako jsou hamburgery a steaky, protože poskytují širokou základnu pro maximální podporu. Některé z nich mají texturované okraje pro lepší úchop. Pokud plánujete s kleštěmi grilovat, vyberte si provedení s extra dlouhými rukojeťmi, které udrží Vaše ruce mimo dosah žáru.

Materiál: Kleště s nerezovou nebo hliníkovou základnou mají dlouhou životnost a snadno se čistí. Odkrytý kov však může při vaření poškrábat pánve, proto jsou silikonové hroty skvělým doplňkem každého designu kleští. Silikon zvládá vysoké teploty, poskytuje extra přilnavost a je šetrný k nádobí.

Vlastnosti: Slouží k přípravě pokrmů, které se používají v kuchyni: Zámek na jazyky je skvělý jak pro uložení nástroje v přecpané kuchyňské zásuvce, tak pro jeho pevné udržení na pánvi nebo na lince během používání. Pokud chcete vařit nebo servírovat malé potraviny, které snadno vyklouznou, zvažte kleště s pevnou základnou a bez otvorů, kterými by mohly kousky pokrmu proklouznout.