Nejkrásnější koupelnové doplňky, aneb když na detailu záleží

Nejkrásnější koupelnové doplňky, aneb když na detailu záleží 1
Koupelna je bezesporu jednou z nejoblíbenějších místností u vás doma. Míra toho, jak moc si pobyt v koupelně užijete, je přímo úměrná pečlivosti, kterou věnujete jejímu zařizování. Dobrou zprávou je, že pokud to ve vaší koupelně stále není ono, mohou to lehce napravit koupelnové doplňky. 

Nechte detail prokouknout celou vaši koupelnu

Koupelnové doplňky hrají v koupelně důležitou roli, ať už si na jeji ch výběru dáváte záležet nebo ne. Bez dávkovačů mýdla, držáků na ručníky poliček a odpadkových košů by byla koupelna funkční jen částečně. Podle toho, jakou představu o vaší koupelně máte, takové doplňky si vyberete. Některé do koupelny zakomponujete hned, jiné vás napadnou až později. Dobrou zprávou pro ty, kteří nechtějí vrtat do obkladů či nějak výrazněji do koupelny zasahovat, je ta, že existují i koupelnové doplňky bez vrtání. Ve vaší koupelně najdou využití různé háčky a věšáky, police, kosmetická zrcátka, různé dózy či předložky. Zkrátka věci, které vám usnadní každodenní fungování v koupelně. Přesto, že se jedná hlavně o praktické věci, jsou koupelnové doplňky i designově hezké. Některé doplňky dokonce mají schopnost podtrhnout ráz celé koupelny. Hlavně masivní mosazné doplňky, jako jsou háčky a poličky dokážou hezky ladit s jakýmkoliv obložením.

V koupelnových doplňcích se design snoubí s praktičností

Přesto, že se mohou líbit, mají být koupelnové doplňky hlavně plně funkční. Jejich cílem je zorganizovat v koupelně váš prostor a možná v ní i lépe udržet pořádek. Koupelnové doplňky vám mají usnadňovat život. Už jen taková maličkost, jakou je senzorický dávkovač mýdla, dokáže dětem zpříjemnit jinak nudné umývání rukou. Na první pohled obyčejný držák na ručníky vám v koupelně přinese větší pohodlí, protože  už se vám ručníky nebudou povalovat na zemi či mimo váš dosah. Některé koupelnové doplňky pak plní bezpečnostní funkci, a to hlavně koupelnové protiskluzové podložky, držáky nebo koupelnový program pro seniory a handicapované.