Vodovodní baterie od A po Z

Vodovodní baterie od A po Z 1

Název vodovodní baterie zahrnuje všechny typy vodovodních kohoutků, které doma používáte  každý den, a to nejenom v koupelně, ale také v kuchyni. V naší nabídce nechybí dřezové baterie, umyvadlové baterie, vanové baterie, sprchové baterie, nebo bidetové baterie. Můžete si vybrat z pestré škály různých typů a barev vodovodních baterií – například stojánkové, nástěnné, podomítkové, volně stojící, bílé, zlaté, bronzové nebo černé vodovodní baterie a další.

Vodovodní baterie nejsou jen funkční součástí místnosti, ale z velké části se podílejí na celkovém vzhledu Vaší koupelny, případně kuchyně. Dle Vašeho vkusu můžete vybírat z baterií klasických či designových. Vodovodní baterie jsou příkladem toho, že i ten nejmenší detail může podtrhnout celkový vzhled vaší koupelny.

Máme pro vás různé vodovodní baterie – klasické, pákové, termostatické baterie. Do sprchového koutu sprchové panely a sloupy. Oblíbené jsou dnes také hygienické bezdotykové baterie a senzory. V sortimentu najdete také doplňky a příslušenství ke sprchám – sprchové hadice, ramínka pro sprchy a hlavové sprchy.

Zjistěte více o koupelnových a kuchyňských bateriích:

Váš systém dodávky vody je nejpoužívanější a nejdůležitější součástí Vašeho domova. Poskytuje čistou pitnou vodu, vodu na vaření a dodává vodu, kterou používáme pro zdravou hygienu. A opravdu není důvod, proč by vodovodní baterie ve vaší domácnosti nemohly také úžasně vypadat.

Kuchyňská baterie nejvíce využije jakýkoli vývod vody v domácnosti. Od vaření a pití až po mytí a čištění, vaše kuchyňská baterie musí být spolehlivá a odolná a musí být ideální kombinací tvaru a funkce. Kuchyňské baterie s jednou rukojetí poskytují vynikající ovládání objemu a teploty, zatímco baterie s dvojitou rukojetí nabízejí více z hlediska stylu. Barová baterie je dokonalým doplňkem hlavní kuchyňské baterie. Barová baterie (spolu s barovým dřezem), která je obvykle umístěna u kuchyňského ostrůvku. I když jsou barové baterie menší, stále zvládnou vše, co standardní kuchyňská baterie. A dávkovače vody poskytují výběr teplé nebo studené vody přímo u kuchyňského dřezu.

Koupelnová baterie je vaší šancí vyjádřit svou osobnost a kreativitu a zároveň poskytuje vysoce kvalitní svítidlo. Koupelnové umyvadlové baterie vytvářejí půdu pro zbytek koupelny a mohou být skutečně středobodem celého prostoru. Ať už se jedná o koupelnovou baterii s jednou rukojetí do menší koupelny nebo rozšířenou baterii s dvojitou rukojetí, vytvořte s umyvadlovou baterií nápadné ohnisko. Umyvadlové baterie jsou ideálním příslušenstvím do menších koupelen (jako je host nebo polovana) a rozhodně mají svůj vlastní styl.

Sprchové baterie jsou další příležitostí, jak přidat do celkového stylu koupelny, poskytující výjimečně zpracované příslušenství, které vypadá skvěle. Sprchové baterie nabízejí pouze sprchovou hlavici a vanové a sprchové baterie nabízejí odbytiště pro ty, kteří mají rádi zážitek ze sprchování a také příjemné teplé namočení. Sprchové systémy jsou špičkou ve sprchové technologii. S funkcemi, jako je multifunkční ruční sprcha, několik tělových sprch a napouštění vany, může sprchový systém skutečně proměnit vaši koupelnu.